Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 26 to 30 of 30
  1. #26
    Enthusiast
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    SE PA
    Posts
    303
    I had the same problem and built the timer....still working fine years later. I also bought the part from Dan in case I decide to fix it...

  2. #27
    I have a 95 viper r/t 10 and it has sat up for about 3 years...I am not getting fuel pressure with my fuel pressure gauge and I am wondering if this is the problem? Also is the fuel pump relay in the trunk behind the passenger seat? Can you hear the fuel pump trying to work when you turn the ignition key? I'm asking cause if it only lets it bump for a second you might miss it? Any help or ideas would be much appreciated!

  3. #28
    Hi Matt,

    I'm glad that that still works, because I was concerned that the timer was only a temp fix, i'm glad it's not. Do you have Dan's contact information, I may want to get the fix myself.

  4. #29
    Hey Cotton, yes you can hear the fuel pump, even without the primer you can her it behind you for a sec once you turn the key. I'm no expert, but it seems if your not hearing it initially when you turn the key, that there is something else wrong, because the primer only prolongs the time it send fuel.

  5. #30
    Bumping an old thread...

    I am wondering if I am experiencing this same issue.

    My last two cold starts, I turn the key, it tries, but not start until I tap the gas pedal a few times, then it gets going, I get a little bit of a gas smell when doing so. Battery is new.
    99 RT/10


 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •